Basın bülteni dağıtımı ile marka bilinirliğinizi artırmak ister misiniz?

Basın bülteni dağıtımı, kişilerin ve markaların online görünürlüğünü artırmaları için en etkili ve ekonomik yöntemlerden biri. 

Haber değeri taşıyacak şekilde hazırlanan basın bültenlerinin online medyaya servis edilmesi ve haber olarak yer bulması bilinirliğin artmasında önemlidir.

Birçok basın bülteni amatörce, haber değerinden uzak şekilde hazırlandığı için maalesef haber olarak değerlendirilmiyor. PR ajansları ve firmaların PR departmanları tarafından medyaya her gün yüzlerce bülten gönderiliyor. 

Editörler bu bültenlerin neredeyse %90'ını okumadan çöp kutusuna gönderiyor. Bültenler ya çok reklam içeriyor ya da haber değeri taşımıyor. Haber değeri taşımayan bültenlerin ücretsiz ve doğal bir şekilde haber sitelerinde yer alması da mümkün olmuyor. Gündemde olan, güncel konularla ilgili üretilen ve servis edilen bültenler her zaman daha fazla dikkat çekiyor.

Marka bilinirliğinizi artırmak istiyorsanız online basın bülteni dağıtımı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Marka, ürün ve hizmetlerinizin online medyada konumlandırılması konusunda dijital PR danışmanlığı hizmeti sunuyorum. 

Peki, neler yapıyorum?

-Haber değeri taşıyacak şekilde basın bülteni yazımı,

-Basın bülteninin tarafınıza iletilmesi ve varsa gerekli revize işlemlerinin yapılması,

-Basın bülteninin içeriğine uygun basın listelerine gönderimi,

-Gönderim sonrası birkaç gün içinde dağıtım ve takip raporunun oluşturulması ve tarafınıza iletilmesi.

Bu çalışma düzenli olarak yapıldığı takdirde marka bilinirliğini artırma, daha fazla potansiyel müşteri ve yatırımcının dikkatini çekme, organik trafik artırma gibi birçok önemli faydalar sağlıyor.

Basın bülteni yazımı ve dağıtımı konusunda destek almak isterseniz bana medyaistasyonu@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Marka, ürün ve hizmetlerinizin online medyada etkili bir şekilde konumlandırılması konusunda destek olabilirim.

Basın bülteni dağıtımı ile marka bilinirliğinizi artırmak ister misiniz? Basın bülteni dağıtımı ile marka bilinirliğinizi artırmak ister misiniz? Reviewed by Medya İstasyonu on Pazar, Eylül 18, 2022 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.