Instagram butik sayfası ile para kazanmak mı istiyorsunuz?


Instagram'da ürün satışı yapmak, son zamanlarda internetten para kazanmak isteyenlerin en çok araştırdığı konulardan biri. Birçok kişi Instagram'da bir şeyler satmak istiyor. Bu amaçla bir hesap oluşturuyor. Birkaç ürün görseli ekleyerek müşteri bekliyor. Sonra satış yapamadığını gerekçe göstererek büyük heveslerle açtığı sayfayı kaderine terk ediyor.

Instagram'da satış yapmak istiyorsanız işlerin öyle çok kolay olmadığını bilmelisiniz. Emek harcamalısınız. Bugün açtığınız sayfanıza yarın müşteri gelmez. Bu bir süreç ve planlı hareket etmeniz gerekiyor. Rakibiniz çok fazla. Aradan sıyrılacak şekilde hareket edecek gücünüz yoksa bu işe hiç girişmeyin. 

Instagram potansiyel müşteriler açısından bulunmaz bir nimet olsa da nasıl faydalanacağınız çok önemli. Kulaktan dolma bilgiler ile başlarsanız muhtemelen başarısız olacaksınız. Instagram üzerinden satış yapmak da bir nevi e-ticaret olduğu için kuralına göre hareket etmeniz lazım. Bunun için de aktif satış tecrübesi olan, işinize, hayallerinize, projenize değer katacak kişiler ile çalışmanız son derece önemli bir nokta. 

Danışmanlık almaktan çekinmeyin!

Danışmanlık almaktan çekinmeyin. Böylece daha iyi ilerlersiniz ve gelişiminizi görebilirsiniz. Binlerce lira sermaye ayırıp danışmanlık için bütçe ayırmamak işinizi geliştirmenize engel olur. Kendi bilgi ve donanımınız ile bir yere kadar ilerlersiniz.

Instagram pazarlaması ile ilgileniyorsanız son zamanlarda Instagram'da satışları artırmaya yardımcı olduğunu iddia eden birçok Instagram danışmanının türediğini görürsünüz. Neden? Karlı bir alan, Instagram'dan satış yapmayı bilmeyen çok kişi var, desteğe ihtiyaç var. Peki, ya sunulan bilgiler? Büyük çoğunluğu tekrar ve standart bilgilerden oluşuyor. Bu kişilerin büyük çoğunluğunun e-ticaret, ürün satışı deneyimi yeterince yok ya da hiç yok. Bunu samimiyetle söyleyebilirim. Bundan dolayı satışa yönelik bilgiler ve ipuçları paylaşımı noktasında eksikler. Daha çok hesap büyütme, takipçi artırma odağındalar. 

Müşteriye ihtiyacınız var!

Takipçi sayısına ihtiyacınız yok. Müşteriye ihtiyacınız var. Müşteriye ulaşabileceğiniz, müşterinin size ulaşabileceği bir eylem planınıza ihtiyacınız var. Bakıyorum 500 bin takipçisi var sanıyorsunuz çatır çatır satış yapıyor ancak ortada bir şey yok. Sırf şekilcilik. Öte yandan bakıyorum 1000-1500 takipçisi var ama her gün düzenli sipariş alıyor. 1-2 adet olsa da alıyor. Sessizce, derinden geliyor. İstikrar var. 

Kullanıcıların büyük çoğunluğu bu gözle bakmadığı için takipçisi fazla olanı güvenilir, popüler ve çok satış yapan olarak algılıyor. Hata da burada başlıyor. Profesyonel bir satış sayfası geliştirme hedefiyle yola çıkarsanız uzun soluklu bir iş modeline sahip olabilir ve büyüyebilirsiniz.

Instagram satış sayfası danışmanlığı almak için medyaistasyonu@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Instagram butik sayfası ile para kazanmak mı istiyorsunuz? Instagram butik sayfası ile para kazanmak mı istiyorsunuz? Reviewed by Medya İstasyonu on Cuma, Şubat 26, 2021 Rating: 5

1 yorum:

  1. Çok sağ olun bende kendimi geliştirmek için bu butik sayfalarına danışmanlık vermek istiyordum belki ilerde bunu başarırım böyle bilgi topluyordum etraftan sağ olun cidden sizinkilerde bana etki sağladı.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.