SEO çalışması neden önemli? SEO'nun işletmeniz için 30 faydası

SEO çalışması neden yaptırmalısınız? SEO'nun işletmeniz için faydalarını bilmek ister misiniz?

Arama motoru optimizasyonu (SEO) faydalarının bu listesi, işletmeniz için neden SEO hizmeti, SEO danışmanlığı almaya ihtiyacınız olduğunu bilmeniz açısından önemli.

Şirketlerin size SEO hizmetlerini satmak istediği her hafta veya her gün bu e-postaları, telefon görüşmelerini ve talepleri almış olabilirsiniz. Hatta hiçbir yerde işinizi SEO ihtiyacı neden ve neden organik arama sonuçlarında bir yer almak için dolar yatırım gerekir açıklamak bile biraz yararlı olmayan reklamlar bulabilirsiniz.

Bu yazıda neden SEO hizmeti almanız gerektiğine dair 30 madde sıralıyorum. SEO, koronavirüs salgını sonrası çok daha fazla önem kazanacak dijital pazarlama araçlarından biri. Birçok online işletme bu dönemde ciddi trafik kayıpları yaşadı, mevcut SEO çalışmalarını ekonomik nedenlerden dolayı durdurdu. Bundan sonraki süreçte eski sıralamayı yeniden elde etmek için çok daha fazla SEO yatırımı ihtiyacı olacak. 

SEO danışmanlığı ile ilgili hizmet alabileceğiniz birçok SEO uzmanı, SEO ajansı bulunuyor. Bu noktada hedeflerinize ulaşmanızda size önemli katkılar sağlayacak SEO çalışması için bütçeniz dahilinde en uygun olanı seçmek durumundasınız. Başarılı bir SEO çalışması size hayal ettiğinizden çok daha fazlasını verebilir.

Neden her işletmenin SEO'ya ihtiyacı var?

1. SEO hiçbir yere gitmiyor: SEO asla gitmeyecek. SEO dinamik ve gelişmeye devam ediyor. Şirketler bunu anlamak ve sürekli bir ritim atmadan uyum sağlamak zorunda. SEO kavramı asla değişmeyecek, ancak sıralamaları korumak için kullanılan yöntemler kesinlikle değişecek.

2.  Ürününüzü çevrimiçi olarak arayan bir kitle var: Belirli bir günde Google'ın saniyede kaç arama aldığını biliyor musunuz? Ortalam 70 bin (Her an değişebilir. İnternetten yapılan aramalar hızla artıyor.) Araştırmalar böyle diyor. Şimdi iş pozlama ve fırsat arama motorlarında bulunursa iş alabilirsiniz hayal edin.

3. SEO web sitenize trafik çekebilir: Doğru şekilde yapıldığında, SEO web sitenize sonsuz trafik sağlayabilir. Çevrimdışı mağazanızdan daha fazla çevrimiçi satış yaptığınızı düşünün. Arama motorlarındaki trafik zaten ürün ve hizmetlerinizi ararken, web siteniz sizin için işi kolaylaştırabilir. Şüphesiz SEO endüstrisi 65 milyar dolar değerinde. SEO stratejimizin, müşterilerimizden birinin yeni kullanıcılarda yalnızca üç ayda% 332,73'lük bir artış elde etmesine nasıl izin verdiğini okuyun.

4. Google'dan gelen trafiğin dönüşüm sağlama olasılığı daha yüksektir: Size uygun SEO tarafından getirilen trafik organik ve yararlı. Herhangi bir arama motorunun üst arama sonuçlarında bir konum bulmak, müşterilere (bolca olacak) kapıları açmakla eşdeğerdir.

5. SEO ucuzdur: SEO'nun dayanıklılığı, maliyet etkin olmasını sağlar. Ürün veya hizmetinizi çevrimiçi olarak arayan kullanıcıları hedefler, böylece nitelikli ve gerçek sonuçlar üretir. Geleneksel pazarlama biçimlerine kıyasla iyi bir yatırım getirisi sağlar.

6.  SEO güvenilir ve güvenilir: Dünya çapında bir gün boyunca 6 milyardan fazla arama yapılıyor.
 Aslında insanların arama motorlarına duydukları güveni ifade eder. Her gün bir şeyi (ürün, bilgi veya hizmet) aramak için kullanırsınız. En iyi SEO hizmetleriyle, işletmeniz kitlenizle güven ve güvenilirlik sağlayacak arama sonuçlarında üst sıralarda yer alacaktır.

7.  SEO potansiyel müşterilerinizi bilgilendirici yapar: Arama motorları, müşterilerin mevcut seçenekler yardımıyla uygun araştırmalar yaparken daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olur. Müşterileriniz yardımınızla karar verdiğinde markanıza güven duygusu geliştirir.

8.  SEO, belirli bir kitleyi hedef üzerinde tutmanıza yardımcı olur: Sizi bulmak için bir sürü kamuoyu var ve iki seçeneğiniz var. Birincisi en iyi SEO taktiklerini kullanarak bulmak, ikincisi ise rekabetinizin web sitelerini üzerinizde konumlandırmasına ve payının çoğunu almasına izin vermek.
SEO, belirli bir kitleyi hedeflemenize, onları saptamanıza ve web sitenize getirmenize yardımcı olur.

9.  SEO daha fazla para demektir: İstediğiniz kitleyi belirli ülkelerden, bölgelerden, eyaletlerden veya şehirlerden ve kasabalardan sürdüğünüzde, hizmetinizi aktif olarak arayan kişiler bulursunuz. İyi bir SEO planı cebinizde dolar ile ağır yapar.

10.  SEO müşteri ilişkilendirmesini artırır: Atıf, markanıza ilişkin görüntüleme sayısıdır. SEO, marka bilinirliğini ve müşteri ilişkilendirme puanlarınızı artırmanıza yardımcı olacaktır. Bir kişi işinizi ne kadar çok görürse, bir şey satın alma şansı o kadar artar. 

11.  SEO, PPC'den% 90 daha fazla tıklama alıyor: SEO, ücretli reklamcılık konusunda net bir zafer kazanıyor. Organik SEO listeleri tıklamaların% 90' ını alır. Arama yaparken ücretli bir reklama ne sıklıkta tıklarsınız? Birçok arama motoru kullanıcısı ücretli reklamları atlamak eğiliminde olduğu ortak bir sonuca varılan çalışmalar olmuştur. SEO'ya yatırım yaparak, web siteniz aynı anahtar kelimelerdeki reklamverenlerden daha fazla trafik kazanacaktır.

12.  SEO daha fazla bilgi almanıza yardımcı olur: Hizmetlerinizden veya paylaştığınız bilgilerden yararlanan web sitesi ziyaretçileriniz, web sitenizi arkadaşlarınıza yönlendirecektir. Ayrıca, arama motorlarından da web sitesi tavsiyeleri kazanacaksınız. SEO varlığınız mecazi olarak büyümenize yardımcı olacak!

13.  Rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz: İyi bir ajansın SEO hizmetleri ile, rakibinizi kolayca ele geçirebilir ve iyi bir çevrimiçi varlık ve görüntü oluşturarak çevrimiçi pazar payına hakim olabilirsiniz. Bu, potansiyel müşterilerinizin sizinle iş yapmak isteyip istemediklerine karar vermelerine yardımcı olacaktır.

14.  Yeteneklerinizden tam olarak faydalanmanız mümkün olur: Müşterilerden tam anlamıyla faydalanmak istiyorsanız, internete hakim olmanız gerekecektir. Çevrimiçi varlığı olmayan bir işletmenin yakında ölme olasılığı vardır. Yeterli varlığı ve kötü imajı olan bir çevrimiçi işletme de iyi değildir. Doğru SEO taktikleri tüm yeteneklerinizden tam olarak yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

15.  SEO kolayca ölçülebilir: En iyi SEO araçlarıyla şunları yapabilirsiniz: Dönüşümlerinizi ve kaynaklarını takip etmek, web sitesi sıralamanızın ve organik trafiğin ilerlemesini ölçmek, işletmeniz için en değerli anahtar kelimeleri öğrenmek.

16.  SEO zaten müşterilerinizin büyümesine yardımcı olur: Rakipleriniz zaten çevrimiçi müşteriyi cezbetmek için SEO taktiklerini kullanıyor. Er ya da geç, ihtiyaçlarınız için SEO hizmetleri kullanmıyorsanız, işiniz bile hayatta kalamayabilir. Ormanın kuralını hatırla: En uygun olanın hayatta kalır.

17.  SEO küçük ve büyük işletmeler arasında ayrım yapmaz: Birisi SEO'nun büyük çapta çalışan işletmeler için olduğunu söylüyorsa, o zaman kişi zayıf fikirli veya işinizin düşmanıdır. Küçük işletmeler, AdWords'te daha büyük rakipleri geride bırakmayı zor bulabilir. Ancak bilgili bir SEO stratejisi, etkili SEO sıralamaları kazanmanıza ve sizin için müşteri edinmenize yardımcı olabilir.

18.  SEO yeni pazarları keşfetmenize yardımcı olur: Web siteniz optimize edildiğinde, zincirleri kırabilir ve diğer anahtar kelimeleri ve yeni bir pazarı hedefleyebilirsiniz. Bu anahtar kelimeler, sunduğunuz yeni ürün veya hizmetlerle ilişkili olabilir. Arama motorlarının yeni tekliflerinize nitelikli trafik çekeceğinden ve yeni pazarlara girmenize yardımcı olacağından emin olabilirsiniz.

19.  SEO marka değerinizi artırır: Arama motoru sonuçlarındaki konumunuz arttıkça işletmenizin değeri de artar. Bu iyi sıralamalar bir işletmenin yıllar içinde devam etmesine yardımcı olabilir. İyi SEO sıralaması birçok alıcı tarafından değerli bir varlık olarak kabul edilir.

20.  SEO tüm dijital pazarlama faaliyetlerini içerir: Ürünlerinizi bir şekilde satmak için çevrimiçi yaptığınız tüm aktiviteler SEO sıralamalarınıza atfedilebilir. SEO, web tasarımı, içerik pazarlama, sosyal medya pazarlama hizmetleri ve çevrimiçi reklamcılıktan etkilenir. Tüm aktiviteler iyi halledildiğinde, SEO iyi performans gösterir.

21.  SEO iyi bir yatırım getirisi sağlar: Tüm dijital etkinliklerin entegre bir pazarlama kampanyası SEO sıralamalarını etkileyecek ve daha yüksek bir genel yatırım getirisi sağlayacaktır. Kampanya iyi yürütüldüğünde, yanlış şekilde yapılırsa muazzam miktarda paraya mal olacak kesintisiz organik trafiği gözlemleyebilirsiniz.

22.  Mobil müşteriler artar: Mobil cihazlardan gelen trafik hızla artıyor ve masaüstü bilgisayarlardan gelen trafikte hız artıyor. Doğru SEO işinizi aktif olarak bir hizmet veya ürün arayan tüketiciler tarafından bulunmasını sağlar.

23.  Yerel SEO, işletmenizin kolayca keşfedilmesine yardımcı olabilir: Bireyler çevrimdışı mağazanızı, telefon numaralarınızı kolayca bulabilir ve hatta anında çevrimiçi alışveriş yapabilirler. Yerel pazar için SEO birçok yönden işinize yardımcı olabilir.

24.  SEO, sosyal medya takipçilerinizi artıracak: SEO, sosyal medya sayfanız için gerçek takipçilerin artmasına yardımcı olacaktır. Web sitenizdeki sosyal medya simgeleri, insanların sizi takip etmesini sağlamanın harika bir yoludur. Etkili bir SEO ajansı, sosyal medya sayfalarınız için takipçilere dönüşebilecek istenen miktarda trafik oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

25.  SEO size e-posta bülteni için daha fazla abone getirecek: Web sitenizde bir e-posta bülteni kayıt formunuz varsa, sıralamalar yükseldikçe daha fazla abonelik alırsınız. Daha fazla trafik size daha fazla gösterim sağlar ve bu da yeni abonelere çevrilebilir.

26.  SEO blog trafiğinizi organik bir şekilde artırır: Bir web sitesinin otoritesindeki artışla birlikte blogunuzun bireysel sıralamaları da artar. İyi bir SEO, blog yayınlarınızın web üzerinden kolayca keşfedilmesine yardımcı olacaktır.

27.  SEO, web sitenizin tıklama oranını artırır: Tıklama oranı, web sitenizi tıklayan kişi sayısının, ulaştığınız kişi sayısına bölümüdür. Yüksek SEO sıralamaları kesinlikle web sitenizin tıklama oranını artıracaktır.

28.  SEO, kullanıcı deneyimini geliştirebilir: Optimum kullanıcı deneyimi, daha iyi organik sıralama ve maksimum görünürlük elde etmek için iyi bir yoldur. İyi optimizasyon her zaman sorunsuz kullanıcı deneyimini göz önünde bulundurur. Kullanıcının ihtiyacını karşılayan web siteleri, arama sonuçlarının ilk sayfasında ve sayfasında bir şansa sahiptir.

29.  SEO, web sitenizi hızlı hale getirir: Web sitenizi büyütmeye çalışırken, uygun SEO web sitenizin hızını artıracaktır. Bazı SEO optimize edicileri, bir web sitesinin yüklenmesini beklerken harcadığınız zamanı ortadan kaldıracaktır.

30.  SEO uygun fiyatlıdır: SEO, diğer reklam modlarına kıyasla daha uygun fiyatlıdır. Web siteniz bir arama sonucunun ilk sayfasına ulaştığında, günlük olarak alacağınız ziyaret sayısını bile hayal bile edemezsiniz. 

SEO, içerik yazımı, dijital PR konularında işbirliği talepleri için medyaistasyonu@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

SEO çalışması neden önemli? SEO'nun işletmeniz için 30 faydası SEO çalışması neden önemli? SEO'nun işletmeniz için 30 faydası Reviewed by Medya İstasyonu on Salı, Nisan 28, 2020 Rating: 5

1 yorum:

  1. Reklama göre sonuçları daha uzun sürede alınabilen, ancak daha uygun bütçelerle gerçekleştirilebilen seo çalışmanları, alanında uzman kişilerce yapılmalı. Seo’da hedefler gerçekçi olarak belirlenmeli ve çalışmalarda en az nicelik kadar niteliğe de önem verilmeli.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.