Instagram'da ne tür sayfalar tutar? Instagram'da hangi tür sayfa açmak mantıklı?

Instagram'da ne sayfası tutar? Instagram'da ne tür sayfalar tutar? Instagram'da hangi tür sayfa açmak mantıklı? Instagram sayfa açma önerileri, Instagram sayfa fikirleri gibi arama terimleri son zamanlarda Instagram'dan para kazanmak isteyenler tarafından sıkça aratılıyor.

Instagram'dan para kazanmanın en yaygın yöntemlerinden biri Instagram'da satış yapmak diğeri de etkileşimli bir Instagram hesabına sahip olup reklam - sponsorlu içerik yayınlamak.

Bunun yanı sıra organik ve etkileşimli takipçiye sahip olan sayfalar, çekiliş düzenleyerek daha küçük ve yeni açılan sayfalara takipçi yönlendirmesi yaparak da para kazanıyor.

Instagram'da ne tür sayfalar tutar?

Instagram'da bir sayfa açarak para kazanmayı düşünüyorsanız belli bir konuya yönelmenizi ve bu doğrultuda içerikler üretmenizi tavsiye ediyorum. Genel bir Instagram hesabının kaliteli, organik takipçi çekmesi çok zor. Birçok kişi mizah sayfası, magazin, spor, anne-bebek, sağlık, diyet, egzersiz, dekorasyon, özlü söz, edebiyat gibi konulara yöneliyor. Oysa bu konularda çok ciddi rekabet var ve birçok sayfa mevcut. Daha özele, niş bir konuya eğilmek gerekiyor.

Örneğin genel bir dekorasyon sayfası yerine bebek odası dekorasyonu, home ofis dekorasyonu, yatak odası dekorasyonu gibi daha özele inmek önemli. Bu aynı zamanda direkt bu konular ile ilgilenen kitlenin dikkatini çekmek açısından da etkili. Instagram'da birbirini taklit eden, aynı doğrultuda post paylaşımı yapılan çok sayfa var. Orijinal bir sayfa oluşturmak uzun vadede önemli bir yatırım olacaktır. Organik kitleye sahip bir takipçi kitlesi olduğunda para kazanmanız da kolaylaşacaktır.

Koronavirüs nedeniyle birçoğumuz evde ciddi anlamda vakit geçiriyoruz. Salgın geçse de evde vakit geçirenlerin sayısı eskiye oranla ciddi anlamda artacak. Bundan dolayı birçok kişi evde kaliteli, verimli vakit geçirmeye yardımcı olabilecek aktiviteler araştırıyor. Bu kapsamda hobiler, çiçek dikimi, sebze-meyve yetiştiriciliği, dikim işleri, tasarım, geri dönüşüm, örgü, mobilya tasarımı, evcil hayvan bakımı, maket-model yapımı, müzik, yemek, yaş gruplarına göre etkinlikler vb. gibi konularda niş alanlara yönelerek ciddi bir kitleye ulaşmak mümkün. Kaliteli ve düzenli içerik üreten her sayfanın bir kitlesi olacaktır. Her konuyla ilgilenen kitle var. Bu da iyi bir sayfanın para kazanmasını da kolaylaştıracaktır.


Instagram sayfa fikirleri açısından 1 örnek

Örneğin evde vakit geçiriyorsunuz. Ufak bir bahçeniz var ve bu bahçede süs bitkileri vb. yetiştiriyorsunuz. Bununla ilgili hedef kitlenize nitelikli ve faydalı içerikler sunarak onların ilgisini çekebilirsiniz. Yetiştme süreci, ekim ve dikim hakkında bilgiler, gübre kullanımı, sulama bilgileri, budama bilgileri, ışık ve sıcaklık, saksı sunumu, satın aldığınız ürünleri inceleme vb. Bu tür sayfanın reklam verenleri de oldukça fazla. Peyzaj firmaları, çiçek üreticileri, çiçek tohumu üreticileri, çiçek toprağı, saksı satanlar, bahçe mobilyaları satanlar, bahçe dekorasyonu ürünleri satanlar, bahçe aletleri satanlar...

Okuduğunuz gibi birçok reklam veren mevcut. Bu sayfa tutmaz, bundan para kazanamazsın diyenlere aldırış etmeyin. Sevdiğiniz, seveceğiniz konulara yönelin ve bıkmadan düzenli olarak içerik üretin. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. İşletme hesabına geçiş yaparak hesabınızın gelişimini analiz edebilirsiniz. Bu aynı zamanda reklam verene somut veriler sunmanız açısından da önemlidir. Bu yazıda okuduğunuz gibi evinizden dışarı çıkmadan para kazanmanız mümkün. İhtiyacınız olan ürünleri e-ticaret sitelerinden sipariş vererek temin edebilir, paylaşımlarınızı sürdürebilirsiniz.
 
 Instagram'da satış sayfası mı açmak istiyorsun?
 
Instagram'da Satış Sayfası Geliştirme ve Pazarlama Stratejileri (E-kitap) almak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
 


Instagram'da ne tür sayfalar tutar? Instagram'da hangi tür sayfa açmak mantıklı? Instagram'da ne tür sayfalar tutar? Instagram'da hangi tür sayfa açmak mantıklı? Reviewed by Medya İstasyonu on Perşembe, Nisan 16, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.