Instagram'da kıyafet satanlar nereden alıyor?

Instagram'da satış yapmak, son yıllarda birçok kişinin en çok ilgisini çeken internetten para kazanma yöntemleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Instagram'da açtığı sayfada giyim, takı, çanta, ayakkabı, bebek ürünleri, hamilelik ürünleri vb. birçok farklı kategoride ürün satışı yapan çok sayıda kişi mevcut. Bunların yanı sıra Instagram'da yemek sayfası açan ve sipariş usulü yemek / tatlı / pasta yapıp satan da çok kişi var.

Instagram'da satış yapmak, Instagram'da ürün satmak ile ilgili geçmiş dönemlerde birçok yazı yazdım. Bunları okumak isterseniz arşiv kısmından bulabilirsiniz.

Bu yazımda Instagram'da kıyafet satmak isteyenlerin en çok merak ettiği soru olan Instagram'da kıyafet satanlar nereden alıyor? sorusunun cevabını vereceğim.

Instagram'da kıyafet satanların büyük çoğunluğu sattıkları kıyafetleri giyim toptancılarından temin ediyor. İstanbul'da kıyafet toptancılarının en yoğun olduğu bölgeler Merter, Eminönü, Tahtakale. Buralardaki tekstil toptancılarından aklınıza gelebilecek her tür kıyafeti bulmanız mümkün. Instagram'da giyim satışı yapmak istiyorum diyorsanız buraları gezmelisiniz.

Bunuın yanı sıra ikinci el kıyafet satışı da Instagram'da oldukça popüler. Vintage giyim ürünleri, son yıllarda birçok gencin yoğun ilgisini çekiyor. Bundan dolayı Instagram'da vintage kıyafet satışı yapan sayfalar da hızla artıyor. Peki, vintage türü eski giysiler nereden bulunuyor? Bunların da satışını yapan bazı toptancılar var. Birçok Instagram butik buralardan tedarik ediyor. Yurtdışından getiren, bit pazarlarından alan, yakınlarının eskiden giyip şimdi kullanmadıklarını toplayan kişiler de oldukça fazla.

Instagram'da giyim satışı yapmak en çok kazandıran alanlardan. Birçok giyim parçası oldukça yüksek fiyatlara alıcı bulabiliyor. Özellikle vintage mont, vintage gömlek, vintage kazak, vintage pantolon türü parçalar iyi satıyor.

Instagram giyim sayfası açmak istiyorsanız;

Akılda kalıcı, butik ismi olmaya uygun bir isim ile hesap oluşturun.

Sade bir logo kullanın.

İşletme hesabına geçiş yapın. Sayfanızın durumunu incelemeniz ve daha fazla büyütmeniz için önemli.

İlgili alanları doldurun. Ne sattığınızdan bahsedin.

Ürünleri kişi üzerinde gösterin. Doğal görsellere ağırlık verin.

Doğru etiketler kullanarak paylaşın.

Hikaye paylaşımlarını düzenli yapın.

Düşük bütçeler ile doğru hedef kitleye düzenli reklam verin.

Nasıl ödeme alacağınızı, hangi kargoyu kullanacağınızı netleştirin.

İade, değişim gibi şartlarınızı belirleyin.

Makul fiyatlar belirleyin. Kampanya, çekiliş düzenleyerek sayfanızı canlandırın.

DM'leri düzenli ve zamanında cevaplayın.

Size soru soranlara karşı iyi davranın, samimi olun ve kesinlikle terslemeyin.

Yeni açtığınız sayfaya takipçi satın almayın. Organik büyümeyi hedefleyin.

Yeni tedarikçiler bulun, özgün tasarımlara odaklanın.

Herkesin sattığını satmayın. Orijinal olun.

Paylaştığınız gönderilerin açıklama kısmında anlaşılabilir ifadelere yer verin.

Instagram butik açma maliyeti değişiklik gösterebiliyor. Başlangıç için ortalama 5-10 bin TL işinizi görecektir. Çok yakın bir zamanda Instagram'da butik açmak ile ilgili detaylı bir e-kitap hazırlayacağım. Takipte kalın...

Instagram'da kıyafet satanlar nereden alıyor? Instagram'da kıyafet satanlar nereden alıyor? Reviewed by Medya İstasyonu on Pazartesi, Şubat 24, 2020 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.