İnşaat maliyetini yüzde 98 doğru hesaplayan yazılım: İnşaat Hesabı


İnşaat yapmadan önce maliyetini düzgün bir şekilde hesaplamak gerekir. İnşaat hesabı, inşaattaki tüm işçilik ve malzeme giderlerini çok detaylı bir şekilde hesabını yaparak yüzde 98 doğrulukla hesaplar, 60 sayfa maliyet raporu verir. Bu sayede inşaata başlamadan inşaatın maliyetini rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz.

Soru-cevap ile İnşaat Hesabı uygulamasını tanıtmak istiyorum.

Soru:İnşaat Hesabı tam olarak ne işe yarar?

Cevap: İnşaatın maliyetini hesaplar ve şantiye giderlerini takip etmenizi sağlar.

Soru: %98 doğru hesap yapması çok zor, bunu nasıl yapıyorsunuz?

Cevap: Verilerimizi sahadan çekiyoruz. Kullanıcılarımızdan gelen verileri, müteahhit ve taşeron verilerini anlık olarak piyasadan topluyoruz. Arka planda çalışan yapay zeka sayesinde verileri işliyoruz ve siz kullanıcılara doğru verileri sunuyoruz.

Soru: Tüm illerde doğru hesap yapabiliyor mu?

Cevap: Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde hesap yapabilir.

Soru: Programı kimler kullanıyor?

Cevap: Müşterilerimizin %55’i müteahhitler, %20’si mimarlar. Kalanını gayrimenkul değerleme uzmanları, inşaat mühendisleri, arsa sahipleri ve arsa yatırımcıları oluşturuyor.

Soru: Fiyatlar sürekli güncelliğini koruyor mu?

Cevap: Fiyatlar manuel değil otomatik olarak güncelleniyor. Sahadan gelen veriler anlık olarak işlenip fiyatlara yansıyor. 1 gün arayla maliyetini hesapladığınız iki proje arasında ufak da olsa fiyat farklılıkları olabilir.

Soru: Programın kullanımı için eğitim almamız gerekiyor mu?

Cevap: Hiçbir eğitim almanıza gerek yok. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir şekilde yapılmıştır.

Soru: Projesi çizilmi veya çizilmemiş tüm inşaatların maliyetlerini nasıl hesaplıyorsunuz, proje yokken sisteme ne veri gireceğimizi nereden bilebiliriz?

Cevap: Sizin için detaylı bir yazı hazırladık. Henüz ortada hiçbir proje yokken tüm hesabı doğru bir şekilde kendiniz de yapabilirsiniz. https://insaathesabi.com/blog/2019-insaat-maliyeti-cok-detayli-anlatim/

Soru: Programı başka ne amaçla kullanabiliriz?

Cevap: Şantiyedeki giderlerinizi takip etmek için biçilmiş kaftan. Hiç muhasebe bilmenize gerek yok, taşeronlara, ustalara, malzemelere vs yaptığınız tüm ödemeleri sistemden takip edebilirsiniz.

Soru: Ne tarz projelerin maliyetini hesaplayabiliyor?

Cevap: 100m2 inşaat maliyetini de 10.000m2 inşaat maliyetini de hesaplayabilir. Kaba inşaat maliyetini, ince inşaat maliyetini detaylı bir şekilde hesaplar.

Hemen 5 dakikada ücretsiz deneyin: https://insaathesabi.com

İnşaat hesabı ile ilgili örnek raporu görmek için tıklayın



İnşaat maliyetini yüzde 98 doğru hesaplayan yazılım: İnşaat Hesabı İnşaat maliyetini yüzde 98 doğru hesaplayan yazılım: İnşaat Hesabı Reviewed by Medya İstasyonu on Cuma, Kasım 01, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.