vintagegozlukler.com vintage gözlük tutkunlarını bekliyor

Vintage gözlük modelleri, son yıllarda gençlerin en çok ilgi gösterdiği aksesuarlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

70'ler, 80'ler ve 90'ların popüler güneş gözlüğü modelleri vintage kavramı ile birlikte yeniden gözde olmaya başladı.

Özellikle son yıllarda Instagram vintage gözlük satışı yapılan en önemli mecralardan biri olarak vintage modasının hızla büyümesinde önemli rol oynadı.

Instagram'da vintage elbise, vintage takı, vintage saat, vintage gözlük gibi 20 yıldan eski birçok ürün ciddi anlamda ilgi görmeye başladı.

Vintage marka gözlük modelleri ile ilgileniyorsanız birbirinden şık ve gösterişli modeller için vintagegozlukler.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Sitede 70'ler, 80'ler ve 90'lara ait vintage marka gözlükleri bulabilirsiniz. Gözlük modelleri deadstock, oldmade olduğundan dolayı kullanılmamış ve çok iyi durumda.

Vintage gözlük modellerini aynı zamanda instagram.com/maskvintageshop adresinden de takip edebilirsiniz.

Siparişleriniz en geç 2 günde kargoya veriliyor. Ücretsiz kargo imkanı ile birbirinden şık vintage gözlükler güvenilir bir şekilde ulaşıyor.






vintagegozlukler.com vintage gözlük tutkunlarını bekliyor vintagegozlukler.com vintage gözlük tutkunlarını bekliyor Reviewed by Medya İstasyonu on Pazar, Mart 03, 2019 Rating: 5

1 yorum:

  1. Vintage kavramına baktığımızda genellikle ‘’Antika’’ ve ‘’Retro’’ kavramlarıyla karıştırıldığına da şahit oluruz. Bu üç kavram benzer anlamları çağrıştırsa da üçü de esasen birbirinden farklı anlamlar taşır. Bu üç kavramı şu şekilde birbirinden ayırabiliriz:

    Vintage; 19. yüzyılda ortaya çıkan, belirli bir döneme ait olan kıyafet, çanta, ayakkabı ve aksesuarları kapsar. Retro; belirli bir döneme ait tasarımlardan ve çizgilerden ilham alınarak günümüzde de tasarlanan ya da üretilen kıyafet veya eşyaları kapsar. Son olarak Antika kavramı ise; 100 yıllık ya da 100 yılı aşkın bir geçmişi olan kıyafet veya ürünleri ifade etmektedir. Bu nedenle, eski görünümlü her kıyafet ya da aksesuarın vintage olamayacağını bir kere daha vurgulayabiliriz. 😊

    Vintage, Retro ve Antika Kavramlarına Yakından Bakış: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/vintage-retro-ve-antika-kavramlarina-yakindan-bakis/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.