Vintage alışverişin adresi: Vintagezegeni.com

Vintagezegeni - Vintage Alışveriş
Vintage ürünler, son yıllarda gençlerin en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında ilk sıralarda yer almaya başladı.  

Vintage kavramı farklı dönemlere ait stil ve kombinleri yansıtan moda ve aksesuar akımı olarak tanımlanıyor.

Vintage modası yükselişe geçtikçe birçok Instagram butik hesabında vintage giyim, vintage aksesuar, vintage gözlük gibi ürünlerin satışının yapıldığını sıkça görmeye başladık. Gençlerin yoğun ilgisi sayesinde vintage olarak tabir edilen ürünler ile ilgili ciddi bir piyasa da oluştu. Bunda gençlerin farklı görünmek adına değişik stil ve kombinlere ilgisinin artması önemli rol oynuyor. 

Vintage ürünler ile ilgilenen kitlenin 16-35 yaş arasında olduğunu söyleyebilirim. Genellikle vintage alışveriş için Instagram butik sayfalarını ve e-ticaret sitelerini sıkça tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra İstanbul'da sınırlı sayıdaki vintage butik de vintage tutkunları tarafından ziyaret ediliyor. Bu vintage butikler genelde Beyoğlu ve Kadıköy'de konumlanıyor. Üniversite öğrencilerinin vintage modasına merakı gün geçtikçe artıyor ve vintage ürün satanların en sadık müdavimleri arasında yer alıyorlar.

Vintage alışveriş için güvenilir ve zengin ürün çeşidi arayanlara www.vintagezegeni.com vintage online alışveriş sitesini tavsiye ediyorum. Vintage tutkunları ile 2017'de buluşan Vintagezegeni, online vintage alışverişte en çok ziyaret edilen mecralar arasında yer alıyor. Vintage takı aksesuar, vintage gözlük, vintage giyim ve vintage takı tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olan VintaGezegeni'nde birçok farklı ürün bulunuyor. 

Güvenilir ödeme, hızlı teslimat, kampanya ve indirimler ile vintage giyim ve aksesuar alanında en çok tercih edilen mecralar arasında ilk sıralarda gelmeyi başarıyor. Vintagezegeni'nin instagram hesabı olan instagram.com/vintagezegeni de 65 binden fazla takipçiye sahip ve her geçen gün daha fazla büyüyor. 

21-22-23 Nisan 2018’de Haydar Paşa Garı’nda düzenlenen LikeFest Tasarım Festivali’nde ve 30 Haziran – 1 Temmuz 2018’de Sirkeci Garı’nda düzenlenen Tasarım Ekspresi, 21-22-23 Eylül 2018' yeniden Sirkeci Garı'nda düzenlenen LikeFest Tasarım Festivali'nde açtığı standlar yoğun ilgi gördü. Standı sosyal medyadan takip eden ve ürünleri deneyimleyen müşterilerin yanı sıra vintage tutkunu yeni bir kitle de tanıdı.

Siz de vintage online alışveriş için kaliteli bir mecra arıyorsanız vintagezegeni.com'u ziyaret edebilirsiniz.





Vintage alışverişin adresi: Vintagezegeni.com Vintage alışverişin adresi: Vintagezegeni.com Reviewed by Medya İstasyonu on Cumartesi, Kasım 24, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.