Neden danışmanlık hizmeti almalısınız?

Kendi işini kurmak isteyen kişilerin her geçen gün arttığı günümüz iş dünyasında sağlıklı ve uzun ömürlü bir iş modeli oluşturmada danışmanlık hizmeti almak büyük önem taşıyor.

Günümüzde web girişimcisi olmak ya da online medya sektörüne girmek isteyen kişilerin birçoğu profesyonellikten uzak yöntemler nedeniyle hayalini kurduğu işi gerçekleştirmede başarılı olamıyor.

Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi girişimcilerin iş yapmayı düşündükleri sektörler hakkında önceden bilgi sahibi olmaları, bu sektörlerde deneyimli olan profesyonellerden danışmanlık hizmeti almaları riskleri en aza indirme noktasında büyük önem taşıyor.

Danışmanlık hizmeti almak size şu avantajları sağlar:

Yapmak istediğiniz iş ile ilgili riskler ve fırsatlar hakkında önceden bilgi sahibi olursunuz.

Başlangıç sermayenizi, bütçenizi en verimli şekilde kullanmayı öğrenirsiniz.

Ekstra harcamalar yapmak zorunda kalmazsınız.

İşinize profesyonel bir şekilde başlangıç yaparsınız.

Gereksiz düşüncelerden ve iş yükünden kurtulmuş olursunuz.

Düzenli olarak durum değerlendirmesi yaparak işinizin gidişatı hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Daha sağlıklı iş bağlantıları kurarak işi şansa bırakmamış olursunuz.

Kulaktan dolma bilgiler ile kafanızı doldurmamış olursunuz.

Gelişme ve büyüme hedefiyle işinizi profesyonelleştirirsiniz.

Kurumsallaşma, marka yönetimi, online itibar yönetimi, medya ilişkileri, ekip ve personel yönetimi gibi konularda donanımlı olursunuz.

Danışmanlık hizmeti alın

Uzmanlık alanlarım dahilinde girişimci adaylarına danışmanlık hizmetleri sunuyorum.

Gazete çıkarmak: Basın sektörüne girmek isteyen girişimciler için fikrin oluşturulmasından yayın sürecine kadar gazete çıkarmak ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek konularda danışmanlık veriyorum.

Haber sitesi kurmak: Online medya sektöründe yer almak kişiler için haber sitesi kurmak ve geliştirmek gibi konularda danışmanlık hizmeti veriyorum.

Dijital PR: Şirketinizin, markalarınızın, ürün ve hizmetlerinizin medyada daha görünür olması için dijital pr, SEO, iletişim danışmanlığı, basın danışmanlığı hizmetleri veriyorum.

İçerik editörlüğü: Profesyonel anlamda içerik editörlüğü yapmak isteyen kişilere yönelik içerik editörlüğü danışmanlığı veriyorum.

Bilgi almak için medyaistasyonu@gmail.com adresinden bana her zaman ulaşabilirsiniz.
















Neden danışmanlık hizmeti almalısınız? Neden danışmanlık hizmeti almalısınız? Reviewed by Medya İstasyonu on Pazartesi, Ağustos 01, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.