Basın odası ve basın bülteni dağıtımı ile görünür olun

Basın bülteni, kişi ve kuruluşların çalışmaları, ürün ve hizmetleri konusunda basını ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hazırlanan haber değeri taşıyan metin olarak tanımlanıyor.

Günümüzde birçok şirket ya da kişi ile ilgili basın bültenleri medya kuruluşlarına servis ediliyor. Bunların bir kısmı haber olarak yer bulsa da büyük çoğunluğu okunmadan çöpe gidiyor.

İşim gereği her gün yüzlerce basın bülteni alıyorum. Haber olarak değerlendirilebilecek olanlar %10'u geçmiyor. %90'lık kısmını çöp kutusuna gönderiyorum. Okunmaktan uzak, bol reklam ifadeleri içeren bültenler için markalar pr şirketlerine boşuna ödeme yapıyor. Bu bültenler medyada yer bulmuyor.

Bunu daha önceki yazılarımda da belirttim. Basın bülteni yazımı ve dağıtımı konusunda hizmet alacaksanız bültenlerinizin haber değeri olacak şekilde hazırlanmasını talep etmeniz en doğal hakkınız.

PR şirketlerinin büyük çoğunluğu basın bülteni yazımı ve dağıtımına odaklandı. Basın bülteni dağıtımı yapmayı kolaylaştıran bası sistemler aracılığı ile kısa sürede bültenleri dağıtıyorlar. Hazırlanan bültenler alakalı alakasız binlerce medya mensubuna gidiyor. Sonuç hüsran...

Bu noktada pr çalışması hizmeti alan markaların bültenlerinin tek bir noktada toplanması ve erişilebilir olması açısından basın odası hizmeti almaları büyük önem taşıyor. Basın odası kullanarak bültenlerin tek bir havuzda yer alması ve arama motoru aracılığı ile yıllarca ulaşılabilir olması mümkün oluyor.

Uzun zamandır markalara ve kişilere iletişim danışmanlığı, dijital pr çalışmaları konusunda çözümler sunuyorum. Bu noktada haber değeri olan basın bülteni yazımı, basın bülteni dağıtımı, yayın garantili basın bülteni dağıtımı, basın bülteni dağıtımı ayrıntılı raporlama, basın odası tahsisi gibi hizmetler sunuyorum.

Size özel etkili ve ekonomik çözümler ile online medyada görünürlüğünüzü artırmanıza katkı sağlayabilirim.

Kişisel itibarınız, markanız, ürün ve hizmetleriniz ile ilgili dijital pr hizmetlerine ihtiyacınız varsa bana medyaistasyonu@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Basın odası ve basın bülteni dağıtımı ile görünür olun Basın odası ve basın bülteni dağıtımı ile görünür olun Reviewed by Medya İstasyonu on Cuma, Ağustos 19, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.