Ücretsiz haber sitesi scripti neden seçmemelisiniz?

Haber sitesi kurmak, son yıllarda en popüler internet işlerinden biri oldu. Sayıları her geçen gün artan haber siteleri haber sitesi yazılımı ya da Wordpress haber teması kullanıyor.

Wordpress haber sitesi temalarının sayısı ve işlevleri önemli ölçüde artsa da haber sitesi yazılımı için daha güçlü bir altyapıya ve pratik yönetim paneline ihtiyaç duyulabiliyor.

Piyasada ücretli haber sitesi scripti satışı yapıldığı gibi ücretsiz haber scripti de bulunuyor. Haber sitesi kuracak kişilere kesinlikle ücretsiz haber scripti önermiyorum. Bu işi gerçekten yapmak istiyorsanız mutlaka özel haber sitesi yazılımı ya da Wordpress haber sitesi temaları tercih etmelisiniz.

Ücretsiz haber scripti neden tercih etmemelisiniz?

Ücretsiz haber scriptlerinde açık olabilir.

Ücretsiz haber scriptlerinde teknik destek ve güncelleme yoktur.

Ücretsiz haber scriptileri sınırlı özelliklere sahiptir.

Ücretsiz haber sitelerine sonradan bazı modüller eklemek mümkün değildir.

Ücretsiz haber scripti ile marka bir haber sitesi oluşturmak zordur.

Ücretsiz haber sitesi scripti ile uzun soluklu haber sitesi yönetimi mümkün değildir.

Ücretsiz haber sitesi scriptinin mobil cihazlara uyumluluğu yoktur.

Ücretsiz haber sitesi scripti her an tehlikelere açıktır.

Wordpress haber sitesi kurmak ekonomik

Yukarıda sıraladığım problemleri yaşamak istemiyorsanız bütçenize uygun bir haber sitesi scripti seçmenizi tavsiye ediyorum. Haber sitesi yazılımı alacak bütçeniz yoksa Wordpress haber sitesi kurabilirsiniz. Wordpress temalar son zamanlarda birçok haber sitesi tarafından kullanılıyor.

Wordpress haber sitesi teması ile düşük maliyetlerde bir haber sitesi kurmanız mümkündür.

Kısaca hesaplayacak olursak;

Domain: 20 TL (Yıllık)

Hosting: 150-200 TL (Yıllık satın alırsanız daha uygun. Ziyaretçiniz arttıkça bir üst seviyeye geçersiniz.Wordpress haber siteleri için Wordpress hosting mevcut.)

Wordpress haber teması: 100-200 TL (75-100 TL'ye mobil tema da almanızı öneriyorum.)

Wordpress haber sitesi temalarını webmaster forumlarından uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Son derece temiz ve düzgün kodlanmış profesyonel Wordpress temaları var. Reklam yerleşimleri güzel, SEO puanları oldukça iyi. Profesyonel haber yazılımının taşıdığı birçok özelliğe sahip.

Haber sitesi kurmak kolay ancak her zaman dediğim gibi kurduktan sonraki süreç önemli. Binlerce haber sitesi arasından sıyrılmak ve ciddi bir okuyucu kitlesi edinmek gerçekten emek ve bütçe istiyor. Bu yüzden daha lokal ve hedefli haber sitesi projelerini tavsiye ediyorum.
Ücretsiz haber sitesi scripti neden seçmemelisiniz? Ücretsiz haber sitesi scripti neden seçmemelisiniz? Reviewed by Medya İstasyonu on Pazartesi, Şubat 09, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.