Tridge ile iş bağlantılarınızı paylaşarak para kazanın

Milyonlarca kişi her gün internette ekstra kazanç sağlamanın yollarını araştırıyor. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak ek gelir elde edebilir, iş ağınızı genişletebilir ve ihtiyaçlarınızı zorlanmadan karşılayabilirsiniz.

Bu amaç doğrultusunda son yıllarda ek kazanç elde etmek isteyenler için internet üzerinden hizmet veren aracı platformların sayısında artış görülüyor.

Bu yazımda sizlere müşteriler ile aracıları bir platformda buluşturan, müşterilerin ihtiyaçları olan iş bağlantılarını kurmasını, aracılarında iş bağlantılarını müşteriler ile paylaşarak para kazanmasını sağlayan Tridge hakkında bilgi vermek istiyorum.

Yeterli iş bağlantıları bulunmayan müşteriler ile çeşitli sektörlerden lokal bağlantıları olan aracılar arasında köprü görevi üstlenen bir platform olan Tridge ekstra kazanç sağlamanın kolay ve pratik yolu olarak hizmet sunuyor.

Tridge nedir?

Tridge ile siz de iş bağlantılarınızı, onlara ihtiyacı olan şirketler ve iş adamları ile paylaşabilirsiniz. Yerel bağlantılarınız onlara ihtiyacı olan yabancı şirketler için büyük değer taşıyor. Tridge'ye üye olarak profilinizi ve bağlantı listenizi oluşturarak dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen iş fırsatlarını değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Tridge nasıl çalışıyor? 

Öncelikle Tridge'de profilinizi ve bağlantı listenizi oluşturun. Belli bir sektörde sahip olduğunuz uzmanlık ve kişisel bağlantılarınızı müşterilere göstermenin en etkili yolu doğru profil ve bağlantı  listesi oluşturmaktan geçiyor.

Müşteriler, Tridge aracılarının profilleri arasından arama yaparak bağlantılarıyla ilgilerini çeken aracıya bağlantılarını paylaşma talebinde bulunurlar. Talep edilen bağlantı e-posta, telefon veya şahsi görüşme şeklinde sağlanıyor. Aracılar, müşteri ile birlikte, servis için talep edilen ücret konusunda anlaşıyor.

Aracılar müşteri tarafından talep edilen bağlantıyı uygun yöntemlerle sağladıktan sonra görev tamamlanmış oluyor. Müşteri servisin tamamladığını onaylıyor ve müşterinin Tridge Emanet Hesabı'na yaptığı ödeme aracının hesabına aktarılıyor.
 

Örnek verecek olursak; X müşterisi Y aracısından, kendisini aracının ülkesinden bir dağıtım şirketiyle tanıştırmasını istedi. Aracı müşterin bu isteğini kabul ederek iki şirketin birbiriyle iletişim kurması sağlandıktan sonra, daha önceden belirlenmiş olan tanıştırma ücreti X müşterisi tarafından Tridge'in Emanet Hesabı üzerinden B Aracısına gönderiliyor. Ücret, aracı tarafından kullanılan method ve görevin zorluğuna göre değişiklik gösterebiliyor.

Tridge'de iş bağlantıları nasıl oluyor?

Tridge'de aracı olanlar kişisel iş bağlantılarını şu şekilde sunuyor: İletişim bilgilerinin paylaşılması, müşteri adına tanışma e-postası gönderilmesi, telefon veya video yoluyla çoklu görüşme, yüz yüze görüşme ayarlanması. Müşteriler bu yöntemler arasında kendileri için en uygun olanını seçebiliyor.

Tridge aracıları nasıl seçiliyor?

Tridge aracıları, genellikle belli bir sektörde en az 5 - 7 yıllık tecrübe ve zengin iş bağlantılarına sahip profesyoneller arasından seçiliyor. Bu seçim, Tridge Takımı tarafından dikkatlice incelenerek yapılıyor.

Tridge aracılarına ne tür teklifler geliyor?

Tridge aracılarının kişisel iş bağlantıları dünyanın her yerinden müşterilerin ilgisini çekebilir. Müşterilerin, aracılardan kendi ürünleri için alıcı bulmak, dağıtım şirketi veya iş ortağı bulmak gibi birçok çeşitli talepleri olabiliyor. Aracıların ise bu taleplerden kendi bağlantıları imkanlarında olanları kabul ederek müşterilerin ihtiyaçlarına ve kriterlerine uygun bağlantıları sağlamaları amaçlanıyor.
 Aracılar için detaylı ve anlaşılır nitelikte bir bağlantı listesi oluşturmak önemli. Bağlantı listesinin iyi hazırlanması aracıların müşterilerden talep alma şansını artırıyor.

İş bağlantılarınızı, onlara ihtiyacı olan şirketler ve iş adamları ile paylaşarak ekstra gelir elde etmek istiyorsanız Tridge'ye üye olabilirsiniz.

Tridge'yi daha yakından incelemek ve üye olmak için: http://tridge.co/1NhBTlG





Tridge ile iş bağlantılarınızı paylaşarak para kazanın Tridge ile iş bağlantılarınızı paylaşarak para kazanın Reviewed by Medya İstasyonu on Perşembe, Aralık 10, 2015 Rating: 5

1 yorum:

  1. Davetiye kodu ve detaylı bilgi için lütfen benimle iletişime geçiniz.

    cansu.taspinar@tridge.co

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.