Tanıtım yazısı yazdırın, tanıtım yazısı yayınlatın

SEO çalışmaları kapsamında en çok tercih edilen yöntemlerden biri olan tanıtım yazıları, profesyonel bir şekilde yazılıp doğru mecralarda yayınlatıldığı takdirde fayda sağlıyor.

SEO işi yapan ya da mevcut sitesinin daha iyi bir konuma gelmesi için başka sitelerde tanıtım yazısı yayınlatma ihtiyacı olanlar çoğu zaman tanıtım yazısı metnini önemsemiyor. Tanıtım yazısı olarak hazırlatılan içeriklerin çok büyük bir kısmı okunmaktan, dikkat çekmekten uzak.

Site sahipleri olaya yazı 200-300 kelime olsun benim 2-3 anahtar kelimem linklensin yeter mantığı ile bakıyor. Bu da tanıtım yazılarının uzun vadede faydalı olmasını engelliyor.

Oysa tanıtım yazısının kaliteli, fayda sağlayıcı ve haber formatında hazırlanması daha verimli olması ve organik ziyaret alması açısından da büyük önem taşıyor.

Tanıtım yazısı yayınlatmak isteyen kişilerin çoğu ekstra ücret ödememek için yazıları ya kendi yazıyor ya da 2-3 TL ücrete başkalarına yazdırıyor.

Durum böyle olunca ortaya son derece berbat metinler çıkıyor. Medya İstasyonu'nda tanıtım yazısı yayınlatmak isteyenlerin gönderdikleri metinler iyi bir şekilde hazırlanmamışsa kabul etmiyorum. Tanıtım yazılarını blog içeriğine uygun bir şekilde kendim hazırlıyorum. Böylece hem organik trafik alma şansı artıyor hem de ortaya kaliteli bir içerik çıkmış oluyor.

Farklı konulardaki tanıtım yazılarını da blog konseptine uyarlayabiliyorum. Şu ana kadar tanıtım yazısı çalışması yaptığım site sahiplerinin hepsi memnun kaldı. Kaliteli, faydalı ve eskimeyecek türden içeriklerin profesyonellik çerçevesinde uygun fiyatlara hazırlanması site sahiplerinin maksimum fayda alması açısında önemli bir husus.

Tanıtım yazısı yazdırmak istiyorsanız yazılarınızı profesyonel bir şekilde hazırlayabilirim. Tanıtım yazısı yazımının yanı sıra medyaistasyonu.blogspot.com'da tanıtım yazısı da yayınlıyorum. Blog dünyasında gün geçtikçe daha bir konuma gelen, organik ziyaret alan Medya İstasyonu tanıtım yazılarınızın çöpe gitmemesi açısından iyi bir alternatif olabilir.

Tanıtım yazısı çalışmaları ve diğer içerik çalışmaları hakkında bilgi almak istiyorsanız medyaistasyonu@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.


Tanıtım yazısı yazdırın, tanıtım yazısı yayınlatın Tanıtım yazısı yazdırın, tanıtım yazısı yayınlatın Reviewed by Medya İstasyonu on Pazar, Aralık 20, 2015 Rating: 5

3 yorum:

  1. Merhaba,yazılarınızı uzun bir zamandan beri ilgiyle okuyorum.yazınızda ufak bır yazım hatası olmuş şöyleki.Tanıtım yazısı olarak hazırlatılan içeriklerin çok büyük bir kısmı okunmaktan, dikkat çekten uzak.dikkat cekmekten olacaktı bazen bende benzer hataları yapıyorum.herhalde gözünüzden kaşmış olacak iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  2. Bu konu hakkında iletişime geçmek istiyorum e-mail adresinizi verir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. medyaistasyonu@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.