Basın bülteni yazımı ve dağıtımı hizmeti alın

Firmalar için en ekonomik tanıtım ve pr çalışmalarından biri olan basın bülteni, haber değeri taşıyacak şekilde hazırlanıp doğru mecralara dağıtıldığı takdirde önemli faydalar sağlıyor.

Tüketiciler bir marka, ürün ya da hizmet ile ilgili ilk olarak internetten araştırma yapıyor. Arama sonuçlarında o firmalar ile ilgili ne kadar çok haber ve içerik bulurlarsa güven duymaları kolaylaşıyor.

Henüz medyada yer almamış, sektörü ile ilgili bir demeci ve haberi olmayan firmalar kurumsallık ilkesi ile hareket etseler de potansiyel müşteriler kazanmakta zorlanabiliyor.

Online görünürlüğü artırmada kilit rol oynayan basın bültenleri ile hedef kitleye doğrudan ulaşmak, firmanın medyada görünürlüğünü artırmak ve ulaşılabilir olmak kolaylaşıyor.

Bir firma sahibiyseniz ve henüz medyaya yönelik bir çalışma yapmadıysanız basın bülteni hizmeti almanızı öneriyorum. Basın bültenleri, haber olabilecek şekilde hazırlandığında etkili olabiliyor.

Banner reklam, Adwords reklam gibi yüksek bütçeler gerektiren çalışmalar yerine belli periyotlarda basın bülteni çalışması yaparak markanızı medyada etkili bir konuma taşıyabilirsiniz.

Günümüzde pr hizmeti alan birçok şirket olsa da hazırlanan basın bültenlerinin kalitesi ortada. Birçoğu haber olarak değerlendirilmekten uzak olduğu için çöpe gidiyor.

Çeşitli firmalardan her gün onlarca basın bülteni alıyorum. Bunların birçoğu okunmaktan ve haber olarak değerlendirilmekten gerçekten uzak. Özensiz yazılmış metinlerin medyada yer alması zor. Bu noktada basın bülteni hizmeti alacaksanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Reklamdan uzak, profesyonel bir şekilde yazılmış metinler talep edin.

Basın bülteni hizmeti alın

İçerik çalışmaları kapsamında basın bülteni ihtiyacı olan firmalar ve markalar için basın bülteni yazımı, basın bülteni optimizasyonu ve basın bülteni dağıtımı konusunda profesyonel çözümler sunuyorum. Haber değeri taşıyabilecek türden içerikler üreterek basın bülteni çalışması yaptığım markayı online medyada daha görünür kılmak için katkı sağlıyorum.

Bu konuda bir talebiniz olursa bana medyaistasyonu@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.



Basın bülteni yazımı ve dağıtımı hizmeti alın Basın bülteni yazımı ve dağıtımı hizmeti alın Reviewed by Medya İstasyonu on Cuma, Aralık 18, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.