Candy Crush Saga ve Benim Konuşan Tom Hilesi İndir

Dünyaca çok ünlü olan bu şeker oyunu sinir ve zevkli dakikalar geçirtmeyi başarıyor. Son yıllarda en çok indirilen ve oynanan oyunlardan bir tanesidir.

Bu oyunda sıkıcı dakikalar geçirip sinir olabileceğiniz bölümler mevcut. Oyunun hilesini yapabilirsiniz. Masaüstü bilgisayarınız varsa Mozilla Firefox sayesinde hile yapabilmeniz mümkün.

Firefox'da herşey sınırsızdır yani sağ üst kısımdaki ücretli olan herşey ücretsiz istediğiniz şekilde hamle yapabilir oyunun levelini rahat bir şekilde geçebilirsiniz.

Android cihazlarındada hile yapabilmeniz mümkün Birincisi Google play'den uygulamayı indirerek hile yapabilmek ikincisi ise, everything unlock uygulamasıyla herşeyi sınırsız yapabiliyorsunuz ancak telefonunuzun rootlu olması gerekmektedir.

Candy Crush Saga Hilesi

Akılı telefonlarda çokca indirilen ve komik dakikaler geçirten benim konuşan  kedi oyunu çocukların ve gençlerin dikkatini çekiyor.

Tabiikide daha büyüklerinde dikkatini çekiyor olabilir. Oyunda kediye bakıp kıyafetler, gözlükler, ayakkabılar ve daha fazlasını değiştirebilir kedinizi özelleştirebiliyorsunuz.

Kedinizi aç tutmayacaksınız oyun oynatacaksınız ve banyo yaptıracaksınız bir sürü özellikler bulunmaktadır kedinizle ilgilenmediğiniz zaman sesli olarak miyav olarak seslendiğinide oluyor son derece hayvan severler için çok güzel oyun diyebiliriz.

Oyunda Para kazanmanızda önemli faktör her türlü değişikliği para sayesinde yapıyorsunuz. Eğer bu para sıkıntısından bıktıysanız hilelisini indirerek oyunun sınırsız tadını çıkartabilirsiniz.

Benim Konuşan Kedi Para Hilesi
Candy Crush Saga ve Benim Konuşan Tom Hilesi İndir Candy Crush Saga ve Benim Konuşan Tom Hilesi İndir Reviewed by Medya İstasyonu on Salı, Eylül 30, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.