40 kişiye Kadar Grup Sohbet

“Bağlanmanın yeni yolu” mottosuyla 2013’te Türkiye pazarına giriş yapan yenilikçi mobil mesajlaşma uygulaması WeChat dünya çapında 300 Milyon kıullanıcı çıtasını geride bıraktı.

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Lionel Messi, WeChat’in global reklam kampanyasında WeChat’in reklam yüzü olarak karşımıza çıktı. En çok indirilen uygulamalar arasında yer alan WeChat ilk global reklam serisini, “We Share, We Love, WeChat” mottosuyla Türkiye’de de başlattı. Messinin oynadığı TV reklamını aşağıda izleyebilirsiniz.


40 Kişi İle Aynı Anda Mesajlaşın

40 kişiye kadar toplu olarak görüşmelerin yapılabildiği  WeChat ile arkadaş grubunuzla birlikte konuşabilmek artık çok daha kolay. Tek yapmanız gereken arkadaş listenizden grubunuza davet etmek istediğiniz kişileri seçmeniz. Eklenmiş olduğunuz gruplardan çıkmakta öyle 3-4 farklı tuşa basmanızı gerektirmiyor.

Gruplarınıza isim verin

Oluşturduğunuz grupları WeChat ile isimlendirmekte mümkün. Onlarca farklı grubun içinde kaybolmadan her gruba farklı bir isim verebiliyorsunuz. Grupları kişi olarakta kaydedebilir oldukça pratik bir şekilde gruplarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Grup mesajlaşmayı kullanabileceğiniz en iyi alanlardan biri iş arkadaşlarınız olabilir. İş arkadaşlarınızdan oluşan ekipler için birden fazla grup oluşturabilir ve sıkıcı  mailleşme prosedürlerine takılmadan anında ve hızlı şekilde ekip arkadaşlarınızla iletişimde kalabilirsiniz.

Grup üyelerini biraz şaşırtmaya ne dersiniz? O halde grubunuz için hemen bir QR kod yaratın ve grup üyelerine mail ile gönderin. Alıcıların tek yapması gereken uygulamayı  açıp kodu akıllı telefonlarının kameraları ile taratmak ve gruba dahil olmak.

Görünen o ki WeChat, mobil mesajlaşma uygulamaları pazarının lideri Whatsapp’ın tahtına gözlerini dikmiş. Her geçen gün, tavsiyeler bölümünde yeni bir arkadaşımın WeChat’e katıldığı bilgisini görüyorum. WeChat, Whatsapp, Viber, Skype ve benzeri uygulamaların arasındaki rekabet gün geçtikçe artacağa benziyor.

Bu arada merak edenler için WeChat’i buradan indirebilirsiniz. http://wechat.com/en/download.html
40 kişiye Kadar Grup Sohbet 40 kişiye Kadar Grup Sohbet Reviewed by Medya İstasyonu on Perşembe, Temmuz 25, 2013 Rating: 5

1 yorum:

  1. Geçen gün televizyonda reklamını gördüm. Açıkcası şaşırmadım değil... Çünkü yazılımların reklamları pek görülmüyor Türkiye'de. En son Google Chrome reklamını görmüştüm o kadar :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.