Instagram'dan satış yapanlar ürünleri nereden alıyor?

Instagram'dan satış yapanlar ürünleri nereden alıyor? sorusu Instagram'da satış yapmak isteyen ya da Instagram butiklerinden alışveriş yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği sorulardan biri.

Son yıllarda Instagram üzerinden ürün satışı yapanlar hızla artıyor. İnternetten en kolay para kazanma yöntemlerinden biri olan Instagram'dan satış birçok kişiyi cezbediyor.

Instagram butiklerinde ayakkabı, takı, giyim ürünleri, ikinci el ürünler, kitap, aksesuar vb. satışı sıkça yapılıyor. Peki, Instagram'dan satış yapanlar ürünleri nereden alıyor? Butikler nereden mal alıyor?

Bu yazımda Instagram'dan satış yapmak isteyenler için satılabilecek ürünleri nerelerden temin edebileceklerine dair bazı bilgiler vermek istedim.

Instagram'dan satış yapanların büyük çoğunluğu ürünleri İstanbul'daki toptan piyasadan temin ediyor. Istanbul'daki toptancılar Instagram'dan satış yapanların en çok takıldıkları lokasyonlar. Buradaki toptancılarda inanılmaz ürünler var. Yurtdışından sipariş verip günlerce beklemek yerine buralardan hızlıca ürün temin etmek mümkün olabiliyor. Instagram'dan satış yapmak istiyorsanız buraları mutlaka ayrıntılı bir şekilde dolaşın.

Bunun dışında birçok kişi ikinci el ürünlerin satıldığı bit pazarları, ikinci el dükkanları ziyaret ediyor. Bit pazarından satın alınan ürünlerin Instagram'da çok ciddi rakamlara satıldığını söylemek yanlış olmayacak. İstanbul'daki bit pazarlarını dolaştığınızda birçok harika ürüne çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. İmkanınız varsa yurtdışındaki bit pazarları da benzersiz ve harika ürünleri alıp Türkiye'de güzel fiyatlara satmanız için harika yerler.

Ürün temini için tercih edilen yollardan biri de ilan sitelerinde yer alan ürünleri ucuz fiyata kapatmak oluyor. Her gün ilan sitelerinde yeni yüklenen ilanları takip edip uygun fiyat teklifi ile satın almaya çalışan bir kitle var. Sahibinden, Letgo vb. platformlar sıkça kullanılıyor.

Instagram'da satmak için ikinci el ürün arayanlar çevresindeki kişilerin kullanmadığı, ihtiyaç fazlası ürünleri temin ederek de satış yapabiliyor. Bu yöntem diğerlerine oranla çok daha maliyetsiz. Arkadaş, aile bireyleri, komşu vb. yakın çevredekilerin kullanmadığı her ürün paraya çevrilebilir.

Yurtdışından ürün getirmek en çok tercih edilen yöntemler. Özellikle Çin alışveriş siteleri, Instagram'dan ürün satanların ilk tercihi. Aliexpress, Amazon, Ebay, Gearbest, Banggood, DHgate gibi siteler çok tercih ediliyor. Son günlerde inanılmaz bir şekilde yükselen döviz fiyatları yurtdışından ucuz ürün satın alıp satmayı kazançlı bir iş olmaktan çıkardı. Yurtdışından ürün satın alıp Instagram'da satanlar şimdiden kara kara düşünüyor. Doların 8 TL'ye yaklaşması ucuz ürün temin edip burada satmak zorlaştırıyor.

Instagram'dan ürün satışı yapanlar için toptan ya da perakende ürün verenler varsa medyaistasyonu.blogspot.com'da ürünlerini tanıtım yazısı ile tanıtabilir.

Bu blogda kalıcı tanıtım yazısı için medyaistasyonu@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. En kısa sürede dönüş yapacağım.
 
Instagram'da satış yapmak mı istiyorsun? 
 
Instagram'da satış sayfası geliştirme ve pazarlama stratejileri (E-kitap)

Sipariş için: medyaistasyonu@gmail.com



Instagram'dan satış yapanlar ürünleri nereden alıyor? Instagram'dan satış yapanlar ürünleri nereden alıyor? Reviewed by Medya İstasyonu on Pazartesi, Ağustos 13, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.