Home ofis e-ticaret nasıl yapılır?

Home ofis çalışmak, home ofis şahıs şirketi kurmak ve home ofis çalışarak e-ticaret yapmak isteyenlere yol gösterecek bir yazı ile karşınızdayım.

Son yıllarda en popüler iş modellerinden biri olan home ofis çalışmak, birçok gider kaleminden kurtulmayı sağladığı gibi girişimcilere bağımsız ve keyifli bir çalışma ortamı da sunabiliyor.

Bundan dolayı birçok genç girişimci home ofis kurmak istiyor ve kendi işinin patronu olmayı hayal ediyor.

Home ofis e-ticaret yapmak istiyorsanız nelere dikkat etmelisiniz? Nereden başlamak daha doğru olacak?

Home ofis kurarak e-ticaret sitesi yönetibilir, satış yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler home ofis şahıs şirketi kurmak, e-ticaret sitesi kurmak, home ofis olarak kullanacağınız odayı çalışabileceğiniz şekilde düzenlemek olacaktır.

Home ofis iş yapmak ve home ofis şahıs şirketi kurmak istiyorsanız bu yazıyı mutlaka okuyun

Tıklayın

Home ofis e-ticaret sitesi kurmanın avantajları neler?

Evinizden keyifle çalışabilirsiniz. Kendi mesai saatlerinizi kendiniz belirlersiniz. Trafik, iş stresi, yönetici kabusu gibi sıkıntılarınız olmaz.

Home ofis şahıs şirketi kurmak düşük maliyetlidir. Ortalama 1000 TL'de birkaç gün içinde kurulum gerçekleşir.

Giderleriniz az olur. Kira ödemezsiniz, bundan dolayı stopaj olayınız da olmaz. Aylık giderleriniz Bağkur, KDV, muhasebeci ücreti, elektrik, internet olabilir. E-ticaret sitenizin domainini uzun süreli kayıt ederseniz iyi olur. Ayrıca hostinginizi yıllık da alabilirsiniz. Bunun yanı sıra e-ticaret sitesi yazılımınızı da tek seferlik ücret ödeyerek almanız faydalı olacaktır. Böylece aylık gider kaleminiz belli olur.

E-ticaret sitesini evden yönetmede sisteminizi iyi kurmanız işleyişi kolaylaştırır. Sipariş geldikçe belli toptancılardan ürün temin edip satış yapacaksanız stok ile işiniz olmaz. Stoklu e-ticareti home ofis şeklinde yapmanız zor olabilir.

Evinizde atıl durumda çatı katı, depo, bodrum ya da boş oda varsa buraları stok merkezi gibi kullanabilirsiniz. Home ofis e-ticaret için en iyi model stoksuz çalışmaktır. Müşteri gelir, e-ticaret sitesinizdeki ürünleri inceler, beğenir, sepete ekler ve ödemesini yaparak satın alma sürecini tamamlar. Size belirttiğiniz gün içinde ürünü temin edip kargoya vermek kalır.

Müşteri memnuniyetini üst seviyede tutarsanız ticaret hacminizi büyütmeniz mümkün olacaktır. Canlı destek, WhatsApp iletişimi yöntemleri bu konuda size yardımcı olabilir.

Home ofis e-ticaret yapmak istiyorum ama e-ticaret siteis kurmak istemiyorum diyorsanız bir Instagram butik açmak işinizi görebilir. Son yıllarda Instagram'da ürün satmak, Instagram'da butik açmak oldukça popüler. Bu yolla birçok kişi ciddi satış rakamlarına ulaşabiliyor. Tabi bu işi şahıs şirketi, vergi mükellefi olarak yapanların sayısı yok.

Başınızın ağırmaması ve güvenle iş yapmak için şahıs şirketi kurup Instagram butik açmanız iyi olacaktır. Böylece e-ticaret sitesine harcayacağınız yatırım maliyeti cebinizde kalacaktır.

Organik bir şekilde Instagram takipçisi artırmak için çalışmalara yoğunlaştığınızda ilk satışlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Bu konuda yazmış olduğum internetteki en detaylı yazıyı okumak için tıklayın





Home ofis e-ticaret nasıl yapılır? Home ofis e-ticaret nasıl yapılır? Reviewed by Medya İstasyonu on Cuma, Kasım 03, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.