Blogger anne olmak istiyorsanız nelere dikkat etmelisiniz?

Blogger anneler, son yıllarda internette en çok takip edilen kişiler arasında yer alıyor. Sayıları hızla artan blogcu anne diye tabir edilenler arasında ciddi popülerliğe ulaşmış, hatırı sayılı paralar kazanan kişiler var. Blogger anne olmak istiyorum diyorsanız önerilerime kulak vermelisiniz.

Blogcu anne nasıl olunur?

Blogger anne olmanın ilk aşaması paylaşmayı sevmenizden geçiyor. Paylaşmayı seviyorsanız, insanlara yardımcı olmayı seviyorsanız, deneyimlerinizden çevrenizdeki kişilerin de yararlanmasını sağlıyorsanız blogger anne olmaya bir adım daha yaklaştınız demektir.

Blogger anneler ilk olarak blog yazarlığı ile bu alana yöneldi. Zamanla Facebok ve Instagram ile takipçi kitlelerini daha da artırdılar ve popülerlikte tavan yaptılar. Instagram blogger anne olmak isteyenler için önemli bir pazar oldu. Son yıllarda birçok blogcu anne Instagram'daki paylaşımlarıyla hem takipçisini hem de kazancını artırdı.

Peki, bu blog yazarı anneler neler paylaşıyor? Blogger anne olmak için nelere değinmek gerek?

Blogger annelerin ortak özelliği samimiyet. Hedef kitleleri bayanlardan oluştuğu için hemcinsleriyle daha kolay iletişim kurabiliyorlar. Deneyimlerinden, hayattan, çocuklarından, işlerinden, hobilerinden, yemeklerinden, giyimlerinden, ailelerinden bahsediyorlar.

Kimisi hamilelik dönemini an be an paylaşıyor, kimisi çocukları ile geçirdiği keyifli anları, kimisi kullandığı ürünleri, kimisi de yaptığı yemekleri. Ortak nokta bir şeyler paylaşmak...

Takipçi kazanmak ise zamanla olacak bir şey. Bugün blogger anne hesabı açtım, yarın popüler olayım durumu yok. Samimi ve doğal olduğunuza hedeflediğiniz kitleyi inandırmanız gerek. Düzenli paylaşımlar yapacaksınız, özgün olacaksınız. Hedef kitlenize değer katacak içerikler paylaşacaksınız.

Yazmayı gerçekten sevin ve bütün olarak düzenli bir şekilde sürdürün. Pes etmeyin ve büyük beklentilere girmeyin. "Anneler blogdan, Instagram'dan YouTube'dan çok para kazanıyormuş, ben de yaparım" diyerek para kazanmayı odak noktanıza asla koymayın.

Unutmayın, popüler olmuş blogcu annelerin hiçbiri direkt para kazanmak için başlamadı. Sizin organik bir hedef kitleniz varsa reklam veren zaten sizi her şekilde bulacaktır. Sabırlı olun, samimi olun ve sadece yazın.

Blogger annelerin en çok hangi paylaşımları ilgi görüyor?

Mekan önerileri, ürün önerileri, ürün incelemeleri, ilgi çekici tarifler, çocuk bakım ürünleri, çocuk bakımı ile ilgili tavsiyeler, çocuklarıyla yaptıkları etkinlikler, katıldıkları davetler, seminerler ve toplantılar, nasıl yapılır videoları, süslemeler, dekorasyon, alışveriş, moda-giyim, hamilelik dönemi yaptıkları, hamilelik sonrası yaptıkları, spor ve egzersiz odaklı paylaşımlar bayan hedef kitlenin her zaman ilgisini çekiyor. Bu doğrultuda içerikler üreterek ya da paylaşımlar yaparak bir hedef kitle oluşturabilirsiniz.
Blogger anne olmak istiyorsanız nelere dikkat etmelisiniz? Blogger anne olmak istiyorsanız nelere dikkat etmelisiniz? Reviewed by Medya İstasyonu on Cuma, Kasım 03, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.