Medyada haber olmak ister misiniz?

Rekabetin her geçen gün arttığı günümüz iş dünyasında medyada yer alan şirketler ve markalar rakiplerine göre daha avantajlı bir konumda yer alıyor.

Tüketiciler marka, ürün ya da hizmet ile ilgili araştırmaları internet üzerinden gerçekleştiriyor. İnternette görünür olan, medyada haber olmuş markaya, ürün ya da hizmete ilgi daha fazla.

Bunun farkında olan birçok şirket pr ve dijital pazarlama odaklı çalışmalar için ajanslardan destek alıyor.

Medyada haber olmak, satışları artırmak, daha fazla müşteriye ulaşmak, yeni iş ortaklıkları geliştirmek, online görünürlüğü ve itibarı artırmak için çok önemli. 

Yıllardır iş dünyasında faaliyet göstermesine rağmen hala online medyada yer almamış, bir satır haberi çıkmamış birçok firma var. İnternetin yaşam biçimi olduğu bu zamanda online medyada yer alarak kısa sürede binlerce hatta milyonlarca kişiye erişilebiliyor.

Uzun zamandır markaların medyada olumlu bir şekilde yer alması için dijital pr çalışmaları konusunda profesyonel destek veriyorum. Bu konuda ciddi refaranslarım mevcut.

Şirketlerin medyada etkili bir şekilde yer alması için basın bülteni hazırlama, basın bülteni dağıtımı, yayın garantili basın bülteni dağıtımı, markalara özel online basın odası hazırlama, detaylı raporlama, profesyonel içerik yönetimi, tanıtım yazısı yayınlama, advertorial reklam hizmetleri sunuyorum.

Web girişiminizin, markanızın, ürün ve hizmetlerinizin daha fazla kişiye ulaşmasını istiyorsanız bu konuda size özel çalışmalar yapabilirim.

Ayrıntılı bilgi için medyaistasyonu@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.


Medyada haber olmak ister misiniz? Medyada haber olmak ister misiniz? Reviewed by Medya İstasyonu on Perşembe, Eylül 08, 2016 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.