Firma web sitesi kurumsal tanıtım yazıları önemli

Firmaların web sitelerinin profesyonel içeriklere sahip olması kurumsal görünmek ve online itibar açısından büyük önem taşıyor.

Günümüzde birçok firmanın web sitesi içerik bakımından oldukça zayıf. Oysa firmaların web sitelerindeki "Hakkımızda, Vizyon, Misyon, Hizmetlerimiz" gibi başlıklardaki yazıların profesyonel nitelikte olması gerekiyor.

Özensizce oluşturulmuş firma web sitelerinin birçoğunda yer alan içerikler okunmaktan uzak. Bu da firmaların arama motorunda üst sıralarda görünmesini zorlaştırdığı gibi Google üzerinden firma web sitesine ulaşan potansiyel müşterilerin firma hakkında olumsuz izlenime sahip olmasına neden olabiliyor.

Eğer bir firma ya da şirket sahibiyseniz kurumsal web sitenize gerçek anlamda önem vermelisiniz. Sitenizdeki içerikler güncel olmalı, belli zamanlarda yeniden yazılmalı.

1-2 yıl önce verdiğiniz hizmeti ya da ürün satışını durdurmuş olabilirsiniz. Buna rağmen eski yazılar hala sitenizdeyse potansiyel müşteriler için yanıltıcı olacaktır.

Bunun için profesyonel içerik üreticileri ile işbirliği yapmanızda fayda var. Bu noktada Hakkımızda, Vizyon, Misyon yazılarının yanı sıra kurumsal blog içeriklerini de kaliteli bir şekilde hazırlatabilirsiniz.

Firma web sitesi içerikleri;

Kolay okunabilir olmalı,

Arama motoru dostu olmalı,

Profesyonel içerik üreticileri tarafından hazırlanmalı

Yeni ürün ya da hizmetler oldukça yeniden güncellenmeli,

Firma web sitesinde doğru sayfalarda yer almalı,

Çok uzun metinler olmamalı

Blog kısmında firmanın ürün, hizmet ve faaliyet gösterdiği sektöre yönelik fayda sağlayıcı içerikler yer almalı.

Firmanızın web sitesi ile ilgili profesyonel içeriklere ihtiyaç duyuyorsanız bu konuda size hizmet verebilirim.

Sizin için hazırlayabileceğim içerik türleri: Hakkımızda yazısı, Vizyon yazısı, Misyon yazısı, Firma Tanıtım yazısı, Kurumsal blog yazıları, Advertorial Reklam Yazısı, Basın Bülteni Yazımı, Başka şirketlere göndermeniz için Firma Tanıtım yazısı, Firma Tanıtım Maili metni

İletişim için: medyaistasyonu@gmail.com

Not: Gün içinde maillerinizi cevaplarım.





Firma web sitesi kurumsal tanıtım yazıları önemli Firma web sitesi kurumsal tanıtım yazıları önemli Reviewed by Medya İstasyonu on Cumartesi, Mayıs 14, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.