Kurumsal web tasarım neden önemli?

İnternet kullanımının her geçen gün arttığı Türkiye'de hala kurumsal web sitesi olmayan, ürünlerini satmak için e-ticaret gibi mecraları denememiş birçok firma bulunuyor.

İşletme sahipleri hala internetin firma tanıtımı ve satışları artırma konusunda etkili bir araç olduğunun gerçekten farkında değil.

Sektörünüzde yıllardır faaliyette olabilirsiniz ancak internet ortamında görünür değilseniz sizin ürünlerinizden ve hizmetlerinizden çok sınırlı bir kesimin haberdar olduğunu unutmamalısınız.

Tüketiciler ihtiyaç duydukları ürün ya da hizmetler ile ilgili ilk araştırmaları internetten yapıyor. Kurumsal web sitesi sahibi olan firmaların sitelerini inceliyor ve o firma hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Sonrasında firma yetkilileri ile iletişime geçiyor. Bir web siteniz yoksa size kimsenin ulaşacağı yok. İletişim çağında müşteri ile iletişim kurmadan ayakt durabileceğinizi sanıyor musunuz?

Tüketiciler artık Facebook'ta, Instagram'da, WhatsApp'ta, Twitter'da, YouTube'da, e-ticaret sitelerinde... Hem mobilden hem de kişisel bilgisayarlarından sürekli online durumdalar...

Siz hala yerinizde sayıyorsunuz. Web siteniz yok, öylesine açtığınız e-mail adreslerinizi kontrol etmiyorsunuz, interneti kullanmıyorsunuz, faaliyet gösterdiğiniz bölgedeki basın kuruluşlarından haberiniz yok, basın bülteni yazımı ve dağıtımı hizmeti almıyorsunuz, şirketiniz ile ilgili internette tek bir haber bile yok, sosyal medyada yoksunuz.

Gelişen teknoloji ile birlikte web tasarım hizmetleri de makul fiyatlara indi. Buna rağmen kurumsal web tasarım hizmeti almaya sıcak bakmayanlar var. Pazarlama, satış faaliyetleri artık internete kayıyor. İnternet ortamında görünür olabilirsiniz kazançlı çıkacaksınız. Aksi takdirde rakiplerinizin gerisinde kalarak, büyüme planlarından uzak, her an işlerinizin azalması korkusu ile çalışmalarınızı sürdüreceksiniz.

Son yıllarda çok sayıda işletme işini e-ticarete taşıdı, fiziki mağazalarını kapatarak e-ticarete yöneliyor. Çünkü internetten insanlara ulaşmak daha kolay ve az maliyetli. Her bütçeye uygun seçenekler var. Bu saatten sonra artık kaybedecek vaktiniz yok, vakit kaybetmeden kurumsal web tasarım hizmeti alın.

Sadece Web tasarım ile iş bitmiyor

Sadece web tasarım alarak bu iş tamam diye düşünmeyin. Bu zamanda içerik önemli. Web sitenizi sektörünüz ile alakalı zengin içerikler ile donatın. Google'da görünür olun. SEO çalışması yaptırın. Sosyal medyada yer alın. Ürünlerinizi, hizmetlerinizi daha fazla kişiye ulaştırmanızı sağlayacak çalışmalar için profesyonel destek alın.

Ne yapacağınızı, nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız medyaistasyonu@gmail.com'dan bana ulaşın. İşletmenize marka değeri katarak online görünürlüğünü artıralım.





Kurumsal web tasarım neden önemli? Kurumsal web tasarım neden önemli? Reviewed by Medya İstasyonu on Cumartesi, Şubat 06, 2016 Rating: 5

2 yorum:

  1. Web tasarımının önemini belirtmek açısından güzel bir yazı olmuş.İzninizle makaleye ilave olarak belirtmek istediğim bazı detaylar var.
    İnternet sitesi hizmet sektöründe müşteriye ulaşma açısından ürün satışına nazaran daha çok gerekli olduğunu söyleyebilirim. Özellikle inşaat sektöründe ürün satışı uygulama beraber yürütülmesi gereken bir durum. Bu nedenle müşteriye ulaşma açısından firma internet sitesine sahip olunması çok önemli.

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımınız için teşekkürler. Kurumsal Web Tasarımı yaparken artık tarayıcıların desteklemediği kodların kullanılmaması, güncelliğe uyulması gerekiyor. Ayrıca yazınızda bahsettiğiniz gibi sosyalliğe önem verilmesi, etkileşimi ve site içi kullanımı kolaylaştıracak şekilde yazılım ve tasarım inşaası gerekmektedir.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.