Firma tanıtımı için 4 etkili araç

Markaların daha fazla müşteriye ulaşmalarında en etkili araçlardan biri olan internet, doğru kullanıldığı takdirde satış ve karlılığı artırmayı sağlıyor.

Peki, markalar internet üzerinden potansiyel müşterilere ekonomik bir şekilde ulaşmak için nelere önem vermeli? Firma tanıtımı yapmak için ihtiyaç olan araçlar neler?

Basın bülteni hizmeti

Basın bültenleri, markaların online medyada görünürlüklerini artırmalarını sağladığı gibi aynı zamanda etkili bir tanıtım aracı. Haber değeri olan, doğru mecralara dağıtılan bültenler aracılığı ile potansiyel alıcılara ulaşmak kolaylaşıyor. Basın bülteni dağıtımı hizmeti almak diğer reklam ve tanıtım çalışmalarına göre daha avantajlı olduğu için her marka tarafından tercih edilebilir.

Medyada yer alan markalara tüketicilerin daha sıcak baktığı bir gerçek. Müşteriler bir ürün ya da hizmet ile ilgili ön araştırmayı her zaman internet üzerinden yapıyor. Marka hakkında haberlere, yorumlara, şikayetlere dikkat ediyorlar. Bunlar satın alma kararlarını önemli ölçüde etkiliyor.

Basın bülteni hizmetini pr ajanslarından, basın bülteni dağıtımı yapan şirketlerden ya da freelance olarak çalışan pr uzmanlarından alabilirsiniz. Yayın garantili basın bülteni dağıtımı yapan şirketler var. Böylece bültenleriniz çöpe gitmekten kurtularak nitelikli haber sitelerinde yayınlanabiliyor.

Basın odası hizmeti sunan şirketler ile iletişime geçerek bütçenize uygun hizmet alabilirsiniz.

Firmanızın online mecralardaki görünürlüğünü artırma konusunda profesyonel çözümler sunabilirim. Bu konuda bir talebiniz olursa iletişime geçebilirsiniz.

Facebook sayfası reklamı

En çok vakit geçirilen ağların başında gelen Facebook, yeni müşterilere ulaşmanız ve sadık takipçiler kazanmanız açısından oldukça önemli. Düşük bütçeler ile hedeflemeli olarak Facebook sayfanızın, kurumsal web sitenizin, ürün ve hizmetlerinizin tanıtımını yaparak yeni müşterilere ulaşabilir, işbirliği teklifleri alabilirsiniz. Facebook aynı zamanda sektörünüz ile ilgili anahtar kelimelerde üst sıralarda yer almanız için önemli bir SEO avantajı sağlayacak. Bunun yanı sıra Instagram ve Twitter'da da aktif olun.

Kurumsal blog oluşturma

Kurumsal blog oluşturarak sektörünüz ile ilgili ilgi çekebilecek içerikleri paylaşın. Bu hem mevcut müşterilerinizin hoşuna gidecek hem de yeni müşteriler kazanmanızı sağlayacak. Kurumsal blog Türkiye'de hala birçok markanın önemsemediği bir araç. Oysa hem SEO hem de daha kitleyi geliştirmede önemli. İçerik editörü ile çalışarak kurumsal blogunuzu güncel tutabilirsiniz. Bu konuda da size profesyonel içerik oluşturmada hizmet verebilirim.

Tanıtım yazısı yayınlama

Tanıtım yazısı son zamanlarda internet dünyasında en çok tercih edilen, etkisi yüksek çalışmaların başında geliyor. Hedef kitlenize uygun web sitelerinde linkli tanıtım yazısı yayınlatmanız hem arama motorunun gözünde hem de müşterilerinizin size daha kolay ulaşmanızı sağlar. Aynı zamanda online görünürlüğünüz de artar. Basın bültenlerinden farklı olarak tanıtım yazılarının linkli olması, kurumsal web sitenizin değer kazanması açısından önemli. Sektörünüz ile alakalı içerikler barındıran haber sitesi ve blogları mutlaka önemseyin.

Firmanızın medya ilişkileri konusunda iletişim danışmanlığı hizmeti, pr ajansı hizmeti almanın yanı sıra tanıtım yazısı yazımı, tanıtım yazısı yayınlama, tanıtım yazısı yayınlayan siteler konusunda profesyonel destek almak için bana medyaistasyonu@gmail.com adresinden her zaman ulaşabilirsiniz.












Firma tanıtımı için 4 etkili araç Firma tanıtımı için 4 etkili araç Reviewed by Medya İstasyonu on Perşembe, Ocak 14, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.