Kizoa ile fotoğraf ve videolarınıza değer katın

En güzel anlarımızı unutulmaz kılmak adına fotoğraf ve video çekmek birçoğumuz için vazgeçilmez bir tutku.

Hızla gelişen teknoloji ile birlikte artık herkes kolay ve hızlı bir şekilde fotoğraf çekebiliyor, video kaydı yapabiliyor. Yeni nesil akıllı cep telefonları ile birlikte son derece kaliteli fotoğraf ve video çekmek bunları sosyal ağlarda paylaşmak milyonlarca insanın her gün en çok yaptığı şey.

Bu yazımda çektiğiniz fotoğraflara ve videolara daha etkileyici bir hava katmak açısından ihtiyacınız olacak düzenlemeleri kolayca yapmanızı sağlayacak bir platformdan kısaca bahsetmek istiyorum.

Slayt ve video yapma, kolaj hazırlama, video düzenleme programı olan Kizoa kullanıcılara ücretsiz bir şekilde birbirinden etkileyici slayt, video ve kolaj yapma imkanı sağlıyor.

Kullanımı oldukça kolay olan Kizoa ile karmaşık yazılım programları indirmeye gerek kalmadan sadece bir internet bağlantısı ile video, slayt ve kolaj yapmak birkaç dakikanızı alıyor.

Kizoa, yaratıcılığınızı kullanırken orijinal bir kreasyon yapmanız için gereken her şeyi düşünmüş. Düğün, mezuniyet, tatil, okul etkinlikleri, spor gibi aklınıza gelebilecek birçok farklı alana yönelik harika içerikler hazırlayabiliyorsunuz.

Bu noktada yapmanız gereken Kizoa'ya ücretsiz üye olarak fotoğraflarınızı, videolarınızı daha etkili olması için biraz rötuş eklemek ve slayt gösterinize yerleştirmek. Efektler ve müzikleri de seçtikten sonra her şey dakikalar içinde hazır hale geliyor.  Kizoa ile hazırladığınız videolar, slaytlar ve kolajlar sizin ve sevdiklerinizin en özel anlarını ölümsüzleştirmek adına harika bir hediye olabilir. Kizoa kullanarak harika slaytlara başlamak için http://tr.kizoa.com/slayt-gosterisi-video-yapma-programi

Kizoa ile;

Fotoğraflardan ve videolardan efektli, yazılı, müzikli slayt gösterileri yapabilir, klipler hazırlayabiliyorsunuz.

Hareketli veya hareketsiz, hazır şablon kullanarak ya da tamamen kendiniz hazırlayarak, kolajlar ve

E-kartlar oluşturabiliyorsunuz.

Filtreler, animasyonlar, efektler ve çerçeveler ekleyerek fotoğraflarınızı istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.

E-posta, Facebook, Twitter, Blog ve Web sayfanızda paylaşabiliyorsunuz. Özellikle moda, tatil, hobi ve yemek blog yazarları için harika bir platform.

Videoları dönüştürüp, YouTube’a yükleyebiliyorsunuz.

DVD'ye kaydedebiliyorsunuz.

Eğlenceli ve kolay bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

Tamamen online.

Üye olmadan da kullanabiliyorsunuz.

Birçok Avrupa ülkesinde faaliyet gösteren Fransa merkezli bir platform olan Kizoa, son zamanlarda Türkiye'de önemli bir kullanıcı kitlesi yakaladı. Kizoa 8 dilde faaliyette olup milyonlarca kullanıcıya servis veriyor.

Kizoa ile muhteşem slaytlar, kolajlar, videolar hazırlamak ve düzenlemek istiyorsanız http://tr.kizoa.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kizoa ile hazırlanan çalışma örneklerini görmek için http://www.kizoa.com/diaporama/d9770855kP194567083o2


Kizoa ile fotoğraf ve videolarınıza değer katın Kizoa ile fotoğraf ve videolarınıza değer katın Reviewed by Medya İstasyonu on Cuma, Kasım 06, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.