Kampanya ve indirim haberlerini nasıl takip edebilirsiniz?

Çağımızda tüketim çılgınlığı tüm insanları esir almış durumda. Bütçesi ne olursa olsun her birey reklamlarla sürekli tüketime çağrılıyor.

Her sokak başında bir mağaza, alışveriş merkezlerinde yüzlerce markanın şubeleri ve binlerce çeşit ürün pazarlanmaya çalışılıyor. Bu çılgınlığın içinde bir tüketici olarak alışveriş yapmak kimleri için büyük eğlence, kimisi için de eziyet halini alıyor.

Alışveriş için ayrılan bütçe genişse zevkimize göre ve fiyatlara dikkat etmeden alışveriş yapabiliyoruz. Ülkenin büyük bölümü gibi bütçemizi idareli kullanmak zorundaysak alışverişte zorluklar başlıyor.

Kaliteli ürünü uygun fiyata bulabilmek adına mağazadan mağazaya dolaşırken her ay alışveriş için saatlerimizi harcıyoruz. Her firma en uygun fiyatın kendilerinde olduğunu belirterek kampanya ve indirim fırsatlarını duyuruyor. Aynı ürün bir mağazada %70 indirimli 200 TL fiyatla satılırken diğer mağazada %20 indirimle 150 TL’ye satılabiliyor.

İşte bu noktada tüketici olarak uyanık olma durumundayız. Firmaların duyurduğu kampanya ve indirim haberlerini takip etmek için mağaza camları önünde dolaşmak yerine alışveriş öncesi araştırma yapmak ve uygun fiyatlı ürünleri tespit etmek için bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.

Kampanyabul.org adresindeki portalda ülkemizde faaliyet gösteren büyük firmaların çoğunun duyurduğu kampanya haberlerini takip edebilirsiniz. Sitede onlarca alışveriş kategorisi içerisinde günlük güncellenen kampanyalar, indirimler, çekilişler, aktüel ürünler gibi alışverişinizi fırsata dönüştüren haberler mevcut. Market zincirlerinin haftalık indirimlerinin duyurulduğu kampanya kataloglarını ekran başından kahvenizi yudumlarken inceleyebileceksiniz.

Kredi kartlarının sunduğu olanakları en iyi değerlendirmek adına cebinizdeki kredi kartının size sunduğu puan fırsatları, firma indirimleri, ödeme kolaylıklarını kartınızın kampanya kategorisinden takip edebilirsiniz. Sitede kampanyalar dışında tüketicilerin ürün ve hizmetler konusunda yaşadığı deneyimleri okurken merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

Özellikle Bim, A101, Şok gibi market zincilerinin her hafta düzenlediği aktüel ürün kampanyalarına ait ürünleri haftalar öncesinden takipçilerine duyuran site büyük bir ayrıcalık sunuyor. Ekonomik ve mantıklı alışveriş için bilmeniz gereken tüm bilgileri sunan portalın en önemli özelliği dakikalar içinde sorularınıza içtenlikle yanıt veren editörleri. Yaşadığınız sorunları ve çözüm yollarını size sunan site görevlileri size ayrıcalıklı bir platformda olduğunuzu hissettiriyor. Alışverişleriniz öncesinde size rehberlik edecek olan kampanyabul.org sitesini öneriyorum.
Kampanya ve indirim haberlerini nasıl takip edebilirsiniz? Kampanya ve indirim haberlerini nasıl takip edebilirsiniz? Reviewed by Medya İstasyonu on Çarşamba, Eylül 16, 2015 Rating: 5

1 yorum:

  1. Tavsiyeniz için teşekkürler siteyi inceledim hoş bir çalışma olmuş. Sık kullanılanlara ekledim işime yarar.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.