3d oyunlar oyun tutkunlarını cezbediyor

Oyun teknolojilerinde yaşanan gelişmeler ile birlikte günümüzde birçok oyunu internet üzerinden kolayca oynayabiliyoruz. Online ve offline olarak oynanabilen binlerce oyun sayesinde internette keyifli ve heyecanlı vakit geçirmek mümkün olabiliyor.

Oyun sitelerinde yer alan oyunlar, genelde oynanması kolay ve insanı sıkmayan türden oyunlardan oluşuyor. Bu da benim gibi saatlerce hatta günlerce bitmek bilmeyen video oyunlar ile arası olmayan kişiler için iyi bir durum. Flash tabanlı oyunlar arasında her zevke uygun içerikler var. Oyunlar, video oyunlara göre çok basit gibi görünse de grafik bakımından son derece tatminkar.

Çocukluğumda oynadığım atari oyunları ile kıyasladığımda şimdiki çocukların daha şanslı olduğunu görüyorum. Bizim zamanımızda bu ka dar çok oyun yoktu. Atari kasetlerindeki oyunların çoğu benzerdi. Şimdilerde oyun sitelerinde yer alan o oyunlar eskinin atari oyunlarının daha geliştirilmiş ve profesyonelleştirilmiş hali. Dolayısıyla oyun zevki daha üst seviyede.

Zaman zaman oyun sitelerinde vakit geçiriyorum. Video oyunları pek sevmediğim için oyun sitelerindeki oyunlar daha çok ilgimi çekiyor. Özellikle bu sitelerde yer alan 3d oyunlar çok geniş bir yelpazeye ve harika grafiklere sahip.

3 boyutlu oyun oynamayı sevenler için kaliteli grafik ve seslere sahip 3d oyunların yer aldığı Klas Oyun adlı siteyi önerebilirim. Bu sitede yer alan 3d oyunları tek kişi ve 2 kişilik oynayabilirsiniz. Ayrıca bu oyunlar arasında diğer oyuncular ile online olarak oynayabileceğiniz oyunlar da yer alıyor.

Sitede sadece 3d oyunlar yok tabi. Birbirinden eğlenceli ve heyecanlı araba oyunları da var. İlginizi çekecek oyunlar illa ki olacaktır. Video oyun oynamaktan sıkıldım, hem zaten o kadar fazla zamanımda yok diyenlerin göz atmasında fayda var.

Advertorial



3d oyunlar oyun tutkunlarını cezbediyor 3d oyunlar oyun tutkunlarını cezbediyor Reviewed by Medya İstasyonu on Cuma, Kasım 29, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.